Auping Logo.svg

bij

Woonpunt Slaapstudio

Auping Original Boxspring
Beddengoed-Boven-2

Missie Auping

In je slaapkamer gebeurt zóveel meer dan slapen. Je krijgt er je beste ideeën. Beleeft er de mooiste momenten.

Merkwaarden

design
Betrouwbaar
Duurzaam
Auping Auronde Bed
Boxspring-Tone-Auping1

OVER auping

Woonpunt Slaapstudio is een erkende Auping dealer en kan het gehele assortiment leveren. Bedden, boxsprings, matrassen, en nog veel meer. Bekijk en bestel het assortiment op in onze webshop of kom naar de showroom om u te laten inspireren.

Auping blinkt uit in design

De sfeer in je slaapkamer heeft een grote invloed op een goede nachtrust. Auping blinkt al decennia lang uit in design. Eigentijdse en kwalitatief hoogstaande ontwerpen, waarmee je eindeloos kunt variëren en combineren. Auping streeft niet alleen naar persoonlijk en esthetisch slaapcomfort, maar ook naar de hoogste kwaliteit op een duurzame wijze. Bij Auping gaan duurzame kwaliteit, design en innovaties met recht hand in hand.

Begin de dag uitgerust met een Auping bed

We draaien in onze slaap gemiddeld 30 keer per nacht. Daarnaast verliezen we zo’n 350 cc vocht. Voor optimaal slaapcomfort is het van groot belang dat een bed het lichaam goed ondersteunt en optimaal ventileert. Met een Auping bed begint u de dag uitgerust en energiek, en dat vaak een leven lang. Auping biedt slaapcomfort op het hoogste niveau en combineert jarenlange expertise met de nieuwste ontwikkelingen, waardoor de bedden optimale ondersteuning bieden en voor een zeer goede ventilatie zorgen. Hiervoor heeft Auping het unieke Auping Ventilatie Systeem (AVS) ontwikkeld.