De beste hor voor een draai-kiepraam

Horren voor je draai-kiepraam vinden kan een uitdaging zijn, maar wij helpen je. Er zijn verschillende horren mogelijk voor je raam die gemakkelijk zijn te monteren. Laat je adviseren door onze specialisten en lees hier over alles wat je moet weten over horren voor je draai-kiepraam.

C L4970Bew.2E16D0Ba.fill 1500X938 1

Werk, geniet en slaap zonder hinderlijk gezoem

Goede ventilatie is cruciaal voor je gezondheid en daarom ventileren we overdag en slapen we als het kan met de ramen op een kier. Dat gaat extra makkelijk als je een draai-kiepraam in je huis hebt. En dan is het wel zo prettig als de muggen buiten blijven, zodat jij uitgerust wakker wordt en niet de halve nacht op zoek bent naar dat vervelende zoemertje. Herkenbaar? Horren kunnen je hierbij helpen. Lees hier alles wat je moet weten over onze horren.

Heb je hooikoorts? Ook dan bieden we een oplossing! Want hoewel het buiten houden van insecten het voornaamste doel van een hor is, houden onze horren ook pollen tegen met ons speciale Poll-Tex® gaas. Hiermee wordt 90 procent van alle pollen uit de lucht gefilterd. Dat is dé perfecte uitkomst als je last hebt van hooikoorts!

Ook zijn onze horren op maat beschikbaar met ClearView®, waarbij het zicht naar buiten verbetert en er 25 procent meer ventilatie mogelijk is doordat de draden van het gaas dunner zijn. Maar geen zorgen! Ze zorgen nog er nog steeds voor dat ongewenste insecten buiten blijven. En heb je huisdieren? Neem dan een hor met extra dik gaas tegen scherpe nagels.

 

BRON: LUXAFLEX NL