Gelanceerd: de nieuwe Leolux collectie

Ook al gingen alle grote meubelbeurzen dit voorjaar niet door, dat belet Leolux natuurlijk niet om de collectie grondig uit te breiden. En daarom stellen we je met trots voor aan vier fantastische nieuwe producten. Allemaal zijn ze ontworpen door Studio Truly Truly, maar elk model heeft een heel eigen verhaal.

Leolux Pulla20Kopie
Pulla
De zachte, ronde vormen en het riante volume van Pulla stralen uit waar dit model om draait: comfort. De inspiratie kwam van een Fins vlechtbrood, zoals dat vroeger thuis bij ontwerper Joel Booy met Kerst gegeten werd. Pulla heeft een royale zitdiepte en het programma biedt eindeloos veel variatie. Banken, hoekbanken en zelfs divans en vrijstaande chaise longues.
Leolux Anton20
Anton
Anton geeft een mooie knipoog naar het verleden. De stoel is vernoemd naar Leolux-oprichter Ton Sanders en is een moderne interpretatie van de vormen van fauteuil 602, uit begin jaren 60. Een hommage aan de historie van Leolux. De bekleding kun je afzonderlijk kiezen voor de binnen- en buitenkant en het verchroomde frame is ook verkrijgbaar in lak en poedercoating.
Toveri
Toveri (‘maatje’ in het Fins) combineert harde materialen zoals hout, ceramic en metaal met zachte vormen. En zo ontstaat een tafelserie met een vriendelijke uitstraling. Het perfecte ‘maatje’ bij Pulla.
Frame
Het nieuwe karpet Frame speelt met structuren. Verschillende poolhoogtes en kleurintensiteiten maken dit karpet een schouwspel op zich. Het is verkrijgbaar in 2 formaten en 5 verschillende kleurstellingen.

Wil je meer informatie?