Flos Captain Flint Led 78E8F274Df6E2A451793Eb1915D6D3Fb

Interieuradvies van Woonpunt Zeist

Gaat u verhuizen, verbouwen of veranderen in huis? Is uw bank aan vervanging toe of mist u net de finishing touch? Dan bent u met het interieuradvies van Woonpunt aan het juiste adres.

Interieuradvies van onze interieuradviseur

Wanneer uw woning een make-over krijgt of uw gaat verhuizen naar een nieuwe woning, wilt u dat natuurlijk in één keer goed doen! Het is belangrijk dat de woonstijl, de sfeer en de uitstaling aan uw wensen voldoen en dat u zich helemaal thuis voelt in uw huis.

Een andere kleur op de muur, een lamp ophangen en de bank een andere plek geven, alles kan uw interieur een andere look geven, maar met ons interieuradvies geven we de ruimte net dat beetje extra.

Een woning praktisch en stijlvol inrichten kan een hele uitdaging zijn. Onze interieuradviseur helpt u graag van oriëntatie tot realisatie.

Advies in de showroom tot interieuradvies aan huis

Ons interieuradvies varieert van schetsadvies in de showroom tot advies op maat bij u thuis.

U kunt langskomen in onze showroom om het assortiment te bekijken en samen met de interieuradviseur inspiratie op te doen voor de woonstijl die bij u past.  

Onze adviseur kan u thuis langskomen voor interieuradvies aan huis. Zo krijgt u direct antwoord op al uw interieurvragen en kunt u direct beslissingen nemen. We nemen stalen mee, zodat u direct kunt zien of de kleuren, stoffen en materialen passen in de ruimte.

Interieuradvies van meubels tot verlichting

Ons advies is heel breed. Van advies over de juiste meubels, karpetten, raamdecoratie en behang tot de juiste verlichting in iedere ruimte. Laat niets aan het toeval over en laat uw interieur tot in de puntjes stylen!

Wij werken met prachtige merken en we kunnen alles leveren om van uw huis een echt thuis te maken.

Op naar een frisse start voor uw interieur!

Onze interieuradviseur denkt graag met je mee. Kom langs in onze vernieuwde showroom of neem telefonisch of via de mail contact met ons op voor interieuradvies aan huis.

Onze merken: