Foto 3


interieuradvies

 

 Wanneer uw woning een make-over krijgt of uw gaat verhuizen naar een nieuwe woning, wilt u dat natuurlijk in één keer goed doen! Het is belangrijk dat de woonstijl, de sfeer en de uitstaling aan uw wensen voldoen en dat u zich helemaal thuis voelt in uw huis.

Een andere kleur op de muur, een lamp ophangen en de bank een andere plek geven, alles kan uw interieur een andere look geven, maar met ons interieuradvies geven we de ruimte net dat beetje extra.

 

Advies in de showroom tot aan huis

Ons interieuradvies varieert van schetsadvies in de showroom tot advies op maat bij u thuis. U kunt langskomen in onze showroom om het assortiment te bekijken en samen met de interieuradviseur inspiratie op te doen voor de woonstijl die bij u past.  

Onze adviseur kan u thuis langskomen voor interieuradvies aan huis. Zo krijgt u direct antwoord op al uw interieurvragen en kunt u direct beslissingen nemen. We nemen stalen mee, zodat u direct kunt zien of de kleuren, stoffen en materialen passen in de ruimte.

We geven een breed advies. Van advies over de juiste meubels, karpetten, raamdecoratie en behang tot de juiste verlichting in iedere ruimte. Laat niets aan het toeval over en laat uw interieur tot in de puntjes stylen!

Wij werken met prachtige merken en we kunnen alles leveren om van uw huis een echt thuis te maken.

6 1


Lichtadvies

 

Bij het inrichten van uw woning denkt u wellicht eerst aan het meubilair, vloeren, behang en verf. Verlichting is vaak iets waar achteraf over nagedacht moet worden. En dat terwijl een goed lichtplan maken essentieel is. Licht is namelijk niet alleen functioneel, maar ook de sfeer maker in huis. 

 

Wij helpen u graag met het maken van een lichtplan die past bij uw huis en stijl. 

Lichtplan en advies

Goede verlichting is vaak een uitdaging in huis. Wij helpen graag met een goed doordacht lichtplan. Bij het maken van het lichtplan denken we niet alleen na over hoe de lamp eruit moet zien, maar ook het soort licht dat de lamp geeft en de functionaliteiten ervan. Leeslicht, gericht licht op tafel, een staande lamp of een spot op een schilderij, al deze soorten lichten hebben andere functionaliteiten. We zullen daarin een gericht advies geven voor de gevraagde ruimte (bijvoorbeeld keuken, woonkamer etc.)

 

Denkt u na over de inrichting en het lichtplan voor een nieuwbouwwoning of voor na een verbouwing? Dan kunnen de lichtpunten vaak nog bepaald worden. Ook hiervoor kunt u door ons een lichtplan laten maken. Werkend met prachtige merken kunnen wij alles leveren om van uw huis een écht thuis te maken. In onze showroom zijn ongeveer 200 verschillende lampen te bekijken, waardoor u goed kunt zien wat voor licht een lamp geeft en wat de mogelijkheden zijn. 

Onze lichtadviseurs denken graag met u mee. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

 

 

Foto 6

advies van
Woonpunt Zeist

Gaat u verhuizen, verbouwen of veranderen in huis? Is uw bank aan vervanging toe of mist u net de finishing touch? Dan bent u met het advies van Woonpunt aan het juiste adres. 

 

Neem hiernaast contact met ons op of kom gezellig langs in de showroom!

Voeg je header hier toe

"Er is veel inspiratie te vinden op internet, maar vertaal dat maar eens naar je eigen nieuwe huis; de maten, lichtval, stijl, oude meubelen die je meeneemt, kleuren, verlichting.. Ellen heeft me eerder geholpen in mijn vorige woning en heeft het talent - ik weet niet hoe - om vanuit het brede aanbod precies aan te voelen wat een ruimte nodig heeft om het af te maken. Aansluitend bij je eigen wensen, zonder een stijl op te dringen en alles past bij elkaar. Zoek je advies, dan zit je bij haar helemaal goed" – Fam Pot
"Uitstekend geadviseerd door Ellen bij de aankoop van stoel en behang. Wij hadden een verschillend wensen pakket, maar daar kon Ellen goed in meedenken om tot een fantastische creatieve oplossing te komen! Voor ons is Woonpunt geen punt maar een dikke positieve uitroepteken waard!" - Fam Thieme
"Mooie winkel en grote keuze. Je wordt heel goed geholpen met goed advies, ze denken echt met je mee. Kwalitatief goede meubels, waar je jaren plezier aan hebt. Ik kan deze winkel 100 % aanbevelen!!" – Fam Buijse
"Ruime zaak en behulpzaam personeel. Was de moeite waard om vanuit de Randstad hierheen te rijden!" – Fam Vdr Leeden
"Onwijs goed geholpen met nieuwe meubels en met name het bijbehorende interieur en kleur advies. Geweldig mooi geheel geworden!" – Fam Brinkman
"Ellen heeft ons erg fijn geholpen bij de inrichting van ons nieuwe appartement. Zij nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en van daaruit ging zij op een intuïtieve manier materialen en kleuren combineren. Het resultaat was voor ons verrassend maar helemaal passend." - Fam Nobbe
"Ellen van Woonpunt Zeist heeft ons fantastisch geholpen met de inrichting van onze woonkamer. Vanaf de plattegrond heeft zij direct gevoel voor ruimtelijke indeling. Daarna erg mooie meubels aangeschaft bij Woonpunt. Goede service, komen afspraken na." - Fam Brüning
Previous
Next