3
Image001

Interieuradvies

Wanneer uw woning een make-over krijgt of uw gaat verhuizen naar een nieuwe woning, wilt u dat natuurlijk in één keer goed doen! Het is belangrijk dat de woonstijl, de sfeer en de uitstaling aan uw wensen voldoen en dat u zich helemaal thuis voelt in uw huis.

Een andere kleur op de muur, een lamp ophangen en de bank een andere plek geven, alles kan uw interieur een andere look geven.

Wij nemen graag de tijd met u in onze showroom om samen uw interieur wensen door te nemen. Dit gaat het beste aan de hand van foto’s, tekeningen , stalen en beeldmateriaal. Vervolgens bespreken wij een plan die wij verder uitwerken.

In ons advies of totaal advies kijken we naar de meubelen, vloerkleden en zijn wij gespecialiseerd in verlichting met eventueel een lichtplan.

Advies tot aan huis

Ons interieuradvies varieert van schetsadvies in de showroom tot advies op maat bij u thuis. U kunt langskomen in onze showroom om het assortiment te bekijken en samen met de interieuradviseur inspiratie op te doen voor de woonstijl die bij u past.  

Onze adviseur kan bij u langskomen voor interieuradvies aan huis. Zo krijgt u direct antwoord op al uw interieurvragen en kunt u direct beslissingen nemen. We nemen stalen mee, zodat u direct kunt zien of de kleuren, stoffen en materialen passen in de ruimte.

Wij werken met prachtige meubel, kleden en verlichtingsmerken om uw interieur tot een eenheid te smeden. 

Lichtadvies

Bij het inrichten van uw woning denkt u wellicht eerst aan het meubilair, vloeren, behang en verf. Verlichting is vaak iets waar achteraf over nagedacht moet worden. En dat terwijl een goed lichtplan maken essentieel is. Licht is namelijk niet alleen functioneel, maar ook de sfeer maker in huis. 

lichtplan & advies

Goede verlichting is vaak een uitdaging in huis. Wij helpen graag met een goed doordacht lichtplan. Bij het maken van het lichtplan denken we niet alleen na over hoe de lamp eruit moet zien, maar ook het soort licht, kleurtemperatuur, aantal Lumen dat de lamp geeft en de functionaliteiten ervan zoals uplight downlight, omgevingslicht of een gerichte spot. Leeslicht, gericht licht op tafel, een staande lamp of een spot op een schilderij, al deze soorten lichten hebben andere functionaliteiten. We zullen daarin een gericht advies geven voor de gevraagde ruimte.

Onze werkwijze is dat wij graag foto’s en evt tekeningen van het interieur ontvangen. Aan de hand daarvan maken wij een afspraak om de verlichting wensen door te nemen.

Wij werken met topmerken zoals Occhio, Deltalight, Foscarini, Artemide, Baltensweiler, Louis Poulsen en vele andere top merken.  

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u of loop gerust onze showroom binnen om de collectie te bekijken.

Foto

advies van
Woonpunt Zeist

Gaat u verhuizen, verbouwen of veranderen in huis? Is uw bank aan vervanging toe of mist u net de finishing touch? Dan bent u met het advies van Woonpunt aan het juiste adres. 

 

Neem hiernaast contact met ons op of kom gezellig langs in de showroom!

advies formulier