Luxaflex nieuwe Duette Shades collectie

De Luxaflex Duette Shades zijn nieuw in de collectie! Als inspiratie hebben de ontwerpers van de Duette Shades zich laten leiden door de laatste trends op het gebied van kleur en design. Zo bestaat deze nieuwe collectie uit raambekleding die past bij iedere stijl! Van pastelkleuren met natuurlijke looks tot licht fonkelende stoffen met metallic designs. 
De materialen die gebruikt zijn voor de Luxaflex Duette Shades behoren tot de Cradle to Cradle-gecertificeerde stoffen en materialen.

Luxaflex Duette Shades met honingraatstructuur

De raambekleding van de Duette Shades collectie heeft een honingraatstructuur. Dit zorgt ervoor dat daglicht op natuurlijke wijze subtiel wordt gefilterd. 

Ook maakt de honingraatstructuur van de Luxaflex Duette Shades erg geschikt voor ruimtes die verduisterd moeten worden, zoals de slaapkamer. Er zitten dubbele plooien in die ervoor zorgen dat licht geweerd wordt. 

De honingraatstructuur geeft iedere ruimte een strakke, rijke en elegante uitstraling.

Duette Shades voor privacy

De Luxaflex Duette Shades hebben een top-down-bottom-up optie. Als u hiervoor kiest, kunt u de raambekleding van boven en onderen onafhankelijk van elkaar openen. Dit zorgt dat u op ieder moment van de dag zelf de hoeveelheid daglicht en privacy kunt bepalen.

Energiezuinige raambekleding

De stoffen die worden gebruikt voor de Luxaflex Duette Shades zorgen voor een goede warmteafvoer en bieden isolatie. Sommige stoffen hebben zelfs een A++ energielabel. Ook zijn de producten geluidsabsorberend en helpen bij het verminderen van echo door harde materialen zoals vloeren en glas. De Duette Shades verminderen echo’s tot wel 60%! 

De honingraatstructuur zorgt er in de winter voor dat de warmte binnen blijft en de kou buiten. In de zomer wordt de warmte geweerd door de zonwerende functie van de structuur. Dit zorgt voor verlaging van het energieverbruik! 

Meer weten over deze nieuwe Duette Shades collectie? Onze Luxaflex-adviseur helpt u graag in onze showroom! Maak hier een afspraak. 

File 4273 190 9
Schermafbeelding 2021 10 15 Om 16.53.25