Img 2251 1

Yofa

Eigenaar, verkoop & lichtadviseur

Yofa is de eigenaar van Woonpunt interieurs. Zo’n 25 jaar geleden startte hij vanuit zijn passie voor design meubelen én verlichting met onze prachtige showroom. Inmiddels staat Yofa nog steeds, als lichtadviseur & allrounder, 7 dagen per week voor je klaar! Altijd bezig, als het niet met interieur & licht is, dan wel met (klassieke) muziek 🎼. 

1 Ellen Interieuradvies Aan Huis

Ellen

Inkoop, verkoop & interieuradviseur

Interieur én planten 🌱 zijn Ellen haar twee grote passies. Een mooie toevoeging aan ons team! Ellen verzorgt onder andere de inkoop voor Woonpunt en is dagelijks bezig om onze showroom er op-en-top uit te laten zien. Ben je wel eens in onze showroom geweest? Grote kans dat je door Ellen bent geholpen. Ellen staat in de showroom voor je klaar als interieuradviseur om jou van goed advies te voorzien.

Img 2190

Rosalie

Marketing, website & social media

Gestart in de interieurwereld bij Woonpunt, inmiddels werkzaam voor zichzelf maar nogsteeds verbonden aan Woonpunt. Onze website, nieuwsbrieven en sociale mediakanalen laten wij beheren door Rosalie. Buiten haar passie voor interieur 🛋 kennen wij Rosalie als een sportief type: (beach)volleybal, golf en hardlopen doet ze allemaal wekelijks 🏐. Wij zijn blij met deze jonge aanwinst!