Img 2557

Raamdecoratie op maat gemaakt, voor elk raam en in elke stijl

Raamdecoratie speelt een belangrijke rol in ieder interieur. Raambekleding zorgt voor sfeer in de ruimte en heeft vaak verschillende functies. Bijvoorbeeld het tegenhouden van (zon)licht, het creëren van privacy en kan werken als extra isolatie.

Met raamdecoratie spelen we met licht, bieden we privacy waar nodig en geven we een fijne sfeer aan de woonkamer, studeerkamer of bijvoorbeeld de keuken.

Raamdecoratie ideeën

Wij van Woonpunt hebben een uitgebreid assortiment raamdecoratie. Hierbij kunt u denken aan houten jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen en overgordijnen.

Onze raamdecoratiespecialist geeft advies op maat. Zo kunnen we ook meedenken over raamdecoratie voor kiep-kantelramen of grote puien.

Raamdecoratie van de mooiste merken

Ons ruime collectie raamdecoratie bestaat onder andere uit merken als Luxaflex.

Voor gordijnstoffen maken we gebruik van merken als De Ploeg, JAB, Chivasso en Loft 79.

Niet alleen bieden we verschillende soorten gordijnen, ook bieden we de mooiste railroedes en gordijnroedes van Interstil.

Raambekleding in alle stijlen

Onze raamdecoratie kan helemaal worden aangepast aan uw stijl en wensen. De mogelijkheden aan kleuren en materialen zijn bijna eindeloos. Daarnaast kunt u ook verschillende materialen en kleuren met elkaar combineren voor een uniek eindresultaat.

Eigen atelier voor raamdecoratie

We hebben een eigen en professioneel raamdecoratie-atelier voor het maken van vouwgordijnen en gordijnen. Ook wat betreft de confectie van de gordijnen zijn er mogelijkheden, van de moderne wave-plooi tot de welbekende vlinderplooi. Vanzelfsprekend hebben wij de voorbeelden van de verschillende mogelijkheden in onze showroom, waardoor u goed geïnformeerd tot een mooie keuze kunt komen.

Raamdecoratie inmeten en monteren

Het inmeten en monteren van raamdecoratie is precisiewerk. U wilt natuurlijk dat uw vouwgordijnen of duettes zo strak mogelijk hangen. Daarom regelen wij het inmeten en monteren graag voor u!

Of u nu raambekleding zoekt voor een grote pui, een draai-kantelraam, een schuine wand of een rond raam, voor ons is geen uitdaging te groot.

INSPIRATIE VOOR RAAMDECORATIE

ONZE MERKEN