Op maat gemaakt, voor elk raam en elke stijl.

Wilt u lekker kunnen uitslapen, geen inkijk of een betere akoestiek in de ruimte?

Onze raamdecoratiespecialist helpt u graag; ook voor bijvoorbeeld kiep-kantelramen of grote puien geven wij advies op maat.

Woonpunt heeft een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie van de producten van Luxaflex tot de prachtige design roedes van Interstil.

Horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, duettes, plissé, silhouettes en rolgordijnen behoren allemaal tot de mogelijkheden. En natuurlijk horren, die vervelende muggen willen we allemaal buiten houden!


Gordijnstoffen hebben wij van o.a. de PloegJABChivasso en Loft 79.

Wij blijven up-to-date wat betreft de nieuwste artikelen, zoals prachtige soepel vallende gordijnstof vervaardigd van afval en transparante gordijnen die bijdragen aan een betere akoestiek.

Woonpunt interieurs heeft een uitstekend atelier voor het maken van vouwgordijnen en gordijnen. Ook wat betreft de confectie van de gordijnen zijn er mogelijkheden, van de moderne Wave-plooi tot de welbekende vlinderplooi. Vanzelfsprekend hebben wij de voorbeelden van de verschillende mogelijkheden in onze showroom, waardoor u goed geïnformeerd tot een mooie keuze kunt komen.

 

Wij komen zelf aan huis opmeten en hebben een eigen monteur in dienst. Alles wordt perfect voor u geregeld.

Kom langs in onze vernieuwde showroom of neem contact op via 030-6923315 / info@woonpunt.com.

3 Luxaflex 1 Kopie
3 Luxaflex

ONZE MERKEN