Verkoopdviseur gezocht!

WOONPUNT INTERIEURS ZEIST | VACATURE VERKOOPADVISEUR

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende functie in de verkoop? Ben je commercieel ingesteld, klantvriendelijk, heb je een passie voor verkopen en heb je een zelfstandige en initiatiefvolle persoonlijkheid? Dan zoeken we jou!

Woonpunt interieurs Zeist is op zoek naar een enthousiaste, commerciële verkoopadviseur die ons team komt versterken. Bij Woonpunt interieurs verkopen we al 25 jaar lang design meubels, verlichting en raamdecoratie van hoogwaardige merken, zoals o.a. Leolux, Pode, Occhio, Artifort, Foscarini, Fritz Hansen, Harvink, Label, Thonet, Dutch Originals & Luxaflex. Wij zijn een winkel van +/- 1000m2 en naast de verkoop verzorgen wij ook interieur- en lichtadvies.

Als verkoopadviseur ontvang je onze klanten en geef je ze een warm welkom. Je helpt klanten in de winkel, met zowel korte als lange vragen. Dat varieert van het opzoeken van een prijs tot aan het geven van een geheel interieuradvies. Ook behoort een deel van de digitale administratie tot jouw takenpakket, zoals bijvoorbeeld het maken van offertes. De klant staat centraal in alles wat je doet en het is voor jou dan ook niet moeilijk om klantgericht te denken.

Img_9516
2
3 Louis Poulsen
Styling Bregje Nix

Belangrijk is dat je over het volgende beschikt:
– Beschikbaar voor minimaal 2 dagen per week, waarvan in ieder geval de zaterdag
– Bekend met (een groot deel van) de designmerken die wij verkopen
– Minimaal 2-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (midden/hoog segment)
– Woonachtig in omgeving Zeist

Wat kunnen wij bieden?
– Een marktconform salaris, passende bij jouw opleidingsniveau & werkervaring
– Gesloten op zondag/maandag & wij hebben geen koopavond
– Een prettige werkomgeving in een klein team
– Persoonlijk contact met onze klanten
– Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor jouw creativiteit
– Werken met mooie designmerken


Mocht bovenstaande bij jou passen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@woonpunt.com t.a.v. Yofa van der Sloot of bel ons op 030 – 692 3315.