Waarom kiezen voor op maat gemaakte Houten Jaloezieën?

Houten Jaloezieën zijn door de natuurlijke materialen een echte aanvulling op je woning. Ze geven een warme, gezellige sfeer aan je interieur. De collectie Luxaflex® Houten Jaloezieën biedt je een brede keuze aan kleuren, van primaire kleuren tot natuurtinten, en er is keuze uit breed en smal ladderband en andere opties.

Wvb 0405 Ehibng7.2E16D0Ba.fill 1500X938 1
Schermafbeelding 2021 09 05 Om 15.56.18

En alle houten jaloezieën worden altijd op maat gemaakt, op de millimeter nauwkeurig. Zo ben je verzekerd van een passende oplossing waar je jarenlang van kunt genieten. Lees erover in dit blog.

Hoge kwaliteit houtsoorten

Je kunt kiezen uit verschillende soorten houtsoorten, waarbij alle houtsoorten zijn gemaakt uit duurzame bronnen. Al onze houten jaloezieën hebben een FSC®-keurmerk, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt voor jouw woning en de natuur. Onze houten jaloezieën op maat zijn verkrijgbaar in talloze verschillende kleuren en structuren. De nieuwe Supreme Woods zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit hardhout. De nerven zorgen voor de natuurlijk schoonheid en staan centraal in de houten jaloezieën op maat.

Daarnaast bieden we in de collectie houten jaloezieën op maat ook het houttype bamboe aan. Dit ecologisch verantwoorde natuurlijke basismateriaal is afkomstig van speciale plantages. Bamboe is een duurzame keuze en zorgt voor een natuurlijke twist in je interieur. Beschikbaar in verschillende kleuren.

Shine lamellen zijn houten jaloezieën met een sterke glanslaag of met een speciaal patroon wat zorgt voor een subtiel kleurverloop. Zo kun je kiezen tussen glanzende of matte afwerkingen die zorgen dat iedere houten jaloezie uniek is. Wil je je houten jaloezieën op maat in een specifieke kleur hebben? Dan is dit dé perfecte keuze voor jou, omdat deze soort houten jaloezieën in iedere gewenste kleur gemaakt kunnen worden. Zo kunnen al jouw wensen en behoefte werkelijkheid worden.

Geen hout, maar kunststof jaloezieën?

Als jij graag in je badkamer of keuken houten jaloezieën wilt hebben zijn de Wood Elements jaloezieën de beste keuze. Dit is een houtlook kunststof jaloezie die wel op hout lijkt, maar het niet is. Ze geven een warm accent aan je interieur. Ze zijn perfect bestand tegen vocht, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor vervorming. Deze kunststof houten jaloezieën op maat zijn beschikbaar in twee verschillende breedtes, 50 en 70 millimeter. Hierdoor kun je zelf bepalen hoeveel privacy of zonlicht je wilt hebben. Zeker als je houten jaloezieën in je badkamer hebt is privacy enorm belangrijk. En doordat onze houten jaloezieën op maat worden gemaakt ben jij verzekerd van volledige privacy.

Ladderbanden met linnentextuur

Alle houten jaloezieën kunnen bovendien van stijlvolle ladderbanden worden voorzien. De geweven banden met linnentextuur zijn vanaf nu in 10 of 38 millimeter beschikbaar en zijn echte eyecatchers. Er is een ruime keuze uit subtiele kleuren en trendy patronen, zodat de banden precies bij het hout of juist bij andere elementen in het interieur passen.

Integreren in smart home

Wil je je Smart Home helemaal afmaken? Kies dan voor het PowerView® Automationbedieningssysteem, zodat je jouw raambekleding volledig automatisch kunt bedienen. Stel scènes in waardoor jouw raambekleding zelf ingesteld wordt. Of bedien je jaloezieën met de app via je telefoon, tablet of via de Pebble® remote. Daarnaast kun je jouw raambekleding ook bedienen via slimme assistenten, zoals Google Assistant en Amazon Alexa.

Deze slimme raambekleding heeft geen loshangende draden, waardoor het een kind- en huisdiervriendelijk systeem is. Ook als je niet thuis bent geeft dit systeem de mogelijkheid om je raambekleding alsnog te bedienen, zodat het lijkt alsof je thuis bent.

Schermafbeelding 2021 09 05 Om 15.57.26