B.I.C. – Carpets staat internationaal bekend voor het vervaardigen van hoogwaardige en op maat gemaakte tapijten volgens de Wilton weefmethode. Onze vakmensen werden meermaals bekroond voor hun uitmuntende expertise, innovatief denken en creativiteit.

Sinds de oprichting in 1956 biedt B.I.C. Carpets een persoonlijke service en levert een uitzonderlijke kwaliteit en flexibiliteit aan zijn klanten overal ter wereld. Onze tapijten vindt u op ambassades en luxejachten, in hotels, directiekantoren en de meest exclusieve residenties.

Bij B.I.C Carpets houden ze de vinger aan de pols van de steeds veranderende wereld van interieurinrichting. Zo kunnen we tapijten vervaardigen die zich aanpassen aan de altijd evoluerende noden van ons cliënteel. Design en kleur hebben immers een aanzienlijke impact op de look and feel van uw omgeving.

Het bedrijf is gevestigd in België, het centrum van de textielhandel. Van hieruit bedienen ze talrijke Europese klanten via een uitgebreid netwerk aan agenten, importeurs en geselecteerde dealers.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.