DUTCH ORIGINALS herstofferen

Uw designklassieker in een nieuw jasje

 

Gispen is een Nederlands merk dat zijn oorsprong vindt in 1916 te Rotterdam. Destijds gespecialiseerd in metaalbewerking, een kenmerk dat ze nooit hebben losgelaten. Veel modellen zijn ontworpen met het karakteristieke buisframe. Een kenmerk dat vandaag de dag nog steeds een Gispen meubel een échte Gispen maakt! Tegenwoordig worden de Gispen klassiekers geproduceerd door Dutch Originals.

 

De Gispen eetkamerstoelen, banken en fauteuils hebben een tijdloos design en passen in ieders interieur. De meubels gaan mee van generatie op generatie. U geniet met Gispen van ultiem zitcomfort en degelijke kwaliteit. Niet alleen uw woonkamer kan worden ingericht worden met de Gispen stoelen; Gispen is ook goed toepasbaar in een werkomgeving voor professioneel gebruik.

Herstofferingscampagne I

Vakmanschap

Herstofferen is vakmanschap. Dutch Originals heeft hier decennialang ervaring mee. Het is dé manier om een designklassieker of een vintage meubel waarvan de bekleding versleten is of stukgegaan een tweede leven te geven. Bijna alle stoffen, dessins en kleuren zijn mogelijk. De klassieke rib, hoogwaardig leder of één van de andere kwaliteitsstoffen van onder andere Kvadrat, De Ploeg, Keymer, Camira of Vyva Fabrics. Alle stofferingswerkzaamheden worden in onze fabriek in Asperen door professionele stoffeerders uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring garanderen wij een uitstekende kwaliteit en afwerking.

 

Duurzaamheid
Hergebruik, waarde behoud en minder gebruik. Het zijn de sleutelwoorden van de circulaire economie. Dutch Originals gelooft in de circulaire principes. Het is onze overtuiging dat goed ontworpen meubels garant staan voor een duurzaam interieur zodat de Gispen stoelen, banken en fauteuils generaties mee kunnen gaan: de antiquiteiten van de toekomst! Ons doel is ervoor te zorgen dat meubilair geen afval wordt, maar altijd van waarde blijft. Een goede kwaliteit Gispen stoel is niet aan het einde van zijn leven omdat de stof of de zitting versleten is. Kies er voor uw geliefde stoel of Gispen bank te herstofferen, dat is het beste alternatief voor een nieuw leven.

 

Besparing
Met herstofferen van uw Dutch Original kunt u tot 50% besparen t.o.v. nieuwkoop. Uw meubelstuk ziet er weer als nieuw uit en krijgt zo een tweede leven. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag ons om advies en wij voorzien u van prachtige ‘nieuwe’ meubels. Onze Dutch Originals dealers staan graag voor u klaar. Kwaliteit Gispen meubilair is het herstofferen meer dan waard!

 

Neem vrijblijvend contact op met ons voor de mogelijkheden en een offerte.

 

Dol dwaze merken deals

Hoge kortingen op nieuwe producten! En tot 70% korting op showroommodellen. Kom vandaag nog naar Woonpunt, want OP = OP!