bert plantagie: tijdloos design

De meubelen van bert plantagie staan bekend om het oer-Hollandse, moderne en tijdloze design. De gehele collectie van eetkamerstoelen, eettafels en salontafels straalt dit uit.
De meubels staan bekend om de vele mogelijkheden voor een uniek ontwerp. Alle meubels worden met de hand vervaardigd naar jouw ontwerp waarbij je keuze hebt uit verschillende materialen en uitvoeringen.
bert plantagie heeft een lange historie. Het oer-Hollandse bedrijf gaat terug naar 1958 waar Johannes Smits toen ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Dit bedrijf richtte zich vooral op kampeer- en tuinmeubels. Later specialiseerde Smits zich op het ontwikkelen van meubilair voor vakantieparken als Center Parcs en zorginstellingen.
Sinds 2000 is het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie. Deze overname heeft een nieuw tijdperk ingeluid voor het bedrijf. De collectie van bert plantagie werd steeds meer toegespitst op de consumentenmarkt waarbij subtiel design en ongekende kwaliteit speerpunten zijn. Inmiddels is bert plantagie niet meer weg te denken uit de wereld van designmeubels.

Hoogwaardige materialen voor bert plantagie

Alle meubels worden met de hand vervaardigd uit natuurlijke en hoogwaardige materialen. Alle materialen kunnen met elkaar gecombineerd worden omdat ze onderling goed op elkaar zijn afgestemd. Van leer uit Europa en keramieken tafelbladen tot eikenhout en stoffen van de beste producenten.

Make it Yours! bert plantagie

Wil jij een design meubel helemaal naar eigen wens samenstellen? Dat kan met het Make it Yours concept. In een paar stappen bouw je een basismodel om tot jouw unieke ontwerp. Je kiest zelf het onderstel, de stoffen, de kleuren en materialen.
Maak het ontwerp af met je eigen label!

Toont alle 10 resultaten