Het is waar creatieve expressie traditioneel ambacht ontmoet, en waar bleke schoonheid gepaard gaat met ruwe contrasten. Inspiraties zoals deze leiden tot nieuwe ontwerprichtingen. Dit is waarvoor Northern is opgericht om te pionieren.

Het merk Northern is geboren in de studio’s van Northern Lighting, waar een team van creatievelingen de afgelopen twaalf jaar levens heeft verlicht. Ze combineren schoonheid met functionaliteit en geven de voorkeur aan natuurlijke materialen en echt vakmanschap. Meubels en interieuraccessoires passen natuurlijk bij wat we doen, waardoor we onze karakteristieke stijl op een geheel nieuwe schaal kunnen uitdrukken.

De debuutcollectie van Northern is eenvoud op zijn best, uitgedrukt in gestroomlijnde ontwerpen die leuk zijn om te combineren en gemakkelijk te combineren en te contrasteren. Gerookt hout, schemerkleuren en sterke silhouetten creëren ingetogen stemmingen, terwijl subtiele geometrieën en klassieke gevoeligheden een elegante toets toevoegen. We zien het interieur als een flexibele, creatieve ruimte en maken multifunctionele producten die zowel in stijl als in geest verenigd zijn.

Het creatieve bereik gaat verder dan hun Noorse erfgoed om te voldoen aan de moderne behoefte aan relaxte luxe en hypermoderne coolheid. De ontwerpen van Northern kunnen energie geven en inspireren, een ontspannen sfeer creëren of de toon zetten voor een rustgevende achtergrond. Ontworpen met het potentieel om elke omgeving uniek te maken, voegen de producten van Northern sfeer toe omdat ze een nieuwe visie op Scandinavische stijl onthullen.

Toont alle 9 resultaten