Pode een merk van Leolux en is echt Nederlands topdesign, dat zijn weg vindt naar liefhebbers door heel Europa. Verrassend, fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Een complete lifestylecollectie, waarmee je je hele woonkamer kunt inrichten. Daarvoor werken ze samen met gerenommeerde ontwerpers die hun sporen verdiend hebben, en elke keer weer vernieuwende, innovatieve creaties afleveren. Een speciale rol is weggelegd voor artdirectors Roderick en Claire Vos. Zij geven de Pode-collectie een geheel eigen identiteit, in kleur, stijl en ontwerp.

Pode is vakkundig vervaardigd. Om meubel na meubel de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen, heb je de beste vakmensen nodig. En die vind je in de Pode-fabrieken. Echte professionals met een passie voor meubels maken. Ze richten zich bovendien niet alleen op hun eigen specialisme. Iedereen weet precies hoe het hele proces in zijn werk gaat en kan waar nodig een handje helpen om het eindresultaat te perfectioneren. Van de houtverwerker tot de stoffeerder en de lakspecialist, iedereen staat garant voor een kwaliteit die je meteen ziet, en jarenlang merkt. Overigens biedt Pode 7 jaar garantie.

Een aantal Nederlandse dealers mag zich Pode Design Shop noemen, waaronder Woonpunt (zie https://www.pode.eu/nl/info/dealers). In deze winkels kun je terecht voor een unieke Pode-ervaring. Je vindt er de meest actuele en mooiste modellen in een echte Pode-ambiance. Hier beleef je Pode op z’n best.

Resultaat 1–16 van de 35 resultaten wordt getoond