Door de jaren heen heeft Secto Design een uitgebreid wereldwijd retailernetwerk opgebouwd en is het breed vertegenwoordigd over de hele wereld. Ongeveer 95% van de productie wordt geëxporteerd naar meer dan 80 landen. Om de aanwezigheid op de internationale markt te versterken werd Secto Design USA opgericht in 2017 en Secto Design France en Secto Design Denemarken in 2022.

Samen met de nieuwe modellen en de toenemende nationale en internationale vraag is wat oorspronkelijk een kleine werkplaats in Heinola was, nu uitgegroeid tot een drukke fabriek met ongeveer 40 medewerkers. Sinds 2017 is de fabriek, Sectomo, volledig eigendom van Secto Design. De CEO van Sectomo, Joakim Jusélius, vertegenwoordigt de tweede generatie van het familiebedrijf in designverlichting.

De unieke houten structuur van Secto Design lampen heeft ook enige ongewenste bewondering gewekt. De strijd tegen piraterij, het bevorderen van origineel design en het waarderen van de vaardigheden van Finse vakmensen zijn uiterst belangrijk voor Secto Design. Ongeacht de tijdrovende taak om de markt voor replica’s te monitoren, is Secto Design zeer toegewijd om achter zijn IPR-rechten te staan. Alle Secto Design-lampen zijn nu bij het verlaten van de fabriek gemarkeerd met een hologramsticker, zodat klanten het originele Secto Design-product van een nepproduct kunnen onderscheiden.

Toont alle 9 resultaten