Tempur Logo Uk Grey 1785X630

bij

Woonpunt Slaapstudio

Hpe_1
North-Slaapsysteem

Missie Tempur

Wij zien u graag genieten van de perfecte slaapervaring en optimale nachtrust.

KWaliteit als basis

Jarenlang streng getest, dat wordt alleen verwacht van een Tempur
Trots op het voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen- en certificaten
Sep_Nl
Sep_Nl

OVER Tempur

Woonpunt Slaapstudio is een erkende Tempur dealer en kan het gehele assortiment leveren. Bedden, boxsprings, matrassen, en nog veel meer. Bekijk en bestel het assortiment op in onze webshop of kom naar de showroom om u te laten inspireren.

Tempur past zich aan aan uw lichaam

Met een Tempur matras voelt het alsof u zweeft. Tempur matrassen passen zich perfect aan de contouren van uw lichaam aan en ondersteunen u zo dat u zich gewichtloos voelt. Het unieke Tempur materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft, waardoor u uitgerust aan de dag kunt beginnen. 

Ontwikkeld door NASA 

De Tempur geschiedenis begon toen de NASA een drukabsorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Ze zochten een speciale manier om de druk en het gewicht gelijkmatig te verdelen. Dit unieke materiaal ontwikkelde zich later tot het Tempur materiaal. Sindsdien hebben de wetenschappers en technici deze technologie, door middel van verder onderzoek en ontwikkeling, geperfectioneerd en uitgebreid om een collectie van matrassen en kussens samen te stellen die u de beste nachtrust bieden.