Woonpunt

Woonpunt Slaapstudio gaat sluiten

Jarenlang is Woonpunt Slaapstudio hét adres geweest voor bedden en matrassen tot boxsprings en dekbedovertrekken. Met een showroom vol inspiratie, kleuren, stoffen en design trends, was Woonpunt Slaapstudio het vaste adres voor vele klanten.

Per 31 december 2021 sluiten wij de deuren. Daarom starten wij vanaf 15 oktober 2021 met de leegverkoop van onze slaapstudio.

Leegverkoop

Vanaf vrijdag 15 oktober starten wij met de leegverkoop van onze showroom in Zeist. U ontvangt hoge kortingen op de mooiste bedden, matrassen, toppers en kussens. In de showroom vindt u onder andere de merken Tempur, Auping en Mline. Kom proefliggen en krijg advies van onze slaapadviseur Job.

Advies in de showroom

Ook tijdens de leegverkoop staat onze slaapadviseur klaar met advies over het juiste bed voor u! Ieder mens is uniek en heeft andere wensen met betrekking tot slapen. De een houdt van een stevig bed terwijl de ander er het liefst helemaal in wegzakt. Daarom hebben wij een groot assortiment om iedereen een fijne nachtrust te garanderen. Om zeker te weten wat u prettig vindt liggen, kunt u in onze showroom verschillende bedden, matrassen, hoofdkussens en toppers proberen.

Job gaat met pensioen

Niet alleen sluit Woonpunt Slaapstudio aan het einde van het jaar haar deuren, slaapspecialist Job van Maurik gaat met pensioen. Wij bedanken hem voor de fijne jaren dat Job met veel plezier bij Woonpunt Slaapstudio heeft gewerkt!

Hoge kortingen op de mooiste bedden!

Voor hoge kortingen op de mooiste bedden gaat u vanaf 15 oktober naar Woonpunt Slaapstudio. Tijdens de opheffingsuitverkoop hebben we showroommodellen van de mooiste merken in de aanbieding met hoge kortingen!

Bent u op zoek naar een specifiek product van één van onze merken? Dan kunnen wij dit uiteraard voor u in bestelling zetten, ook met hoge kortingen.

De uitlevering van de bestellingen zullen na de sluiting vanzelfsprekend doorgaan en ook onze service blijft van kracht. Woonpunt Interieurs (gevestigd tegenover Slaapstudio) zal deze nazorg volledig op zich nemen.

We zien u graag tijdens de opheffingsuitverkoop bij Woonpunt Slaapstudio!

Waar?

Steynlaan 96
3701 EJ Zeist

Wanneer?

Vanaf 15 oktober 2021

Openingstijden?

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag: 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Contact?

E.:[email protected]
T.: 030 – 69 25 550