ClearView™ biedt kristalhelder uitzicht

Goed nieuws: Luxaflex heeft de collectie Silhouette® Shades opgefrist! Vanaf nu is er namelijk ook de prachtige én subtiele ClearView™-stof. Meer goed nieuws is dat deze designklassieker ook leverbaar is met PowerView® Automation, zodat je de raambekleding met remote of via de app kunt besturen.

Luxaflex Shades Mtnl5Ho.2E16D0Ba.fill 1500X938 2

Glashelder uitzicht

We kennen de basiscollectie van Silhouette® Shades als een verfijnde collectie met exclusieve stoffen en zachte lichtfiltering. Bij de nieuwe, subtiele stof ClearView™ ligt de focus juist op een extra heldere doorkijk naar buiten. Je vloer, meubels en kunstwerken worden wel beschermd worden tegen uv-straling. Dat is nog eens handig!

Schermafbeelding 2021 03 27 Om 13.09.55

Sfeervolle lichtregeling

Silhouette® Shades ClearView™ bestaan, afhankelijk van de stof en kleur, uit een ragfijne witte voorkant en een zeer transparante voile aan de achterzijde. De lamellen kunnen subtiel tuimelen, waardoor zonlicht op stijlvolle wijze door de ruimte wordt verspreid. Dat creëert een een kristalhelder uitzicht door het raam: ideaal als je graag kijkt naar vallende bladeren of sneeuwvlokken. Met ClearView™ ben jij helemaal winter ready!

Het gemak van smart home-bediening

Goed nieuws voor smart home-liefhebbers die voor de meest comfortabele en luxe bediening willen gaan: de collectie is ook leverbaar met het slimme besturingssysteem PowerView® Automation. Hiermee kun je de raamdecoratie vanaf een smartphone, Pebble® Remote of via een stemassistent automatisch tuimelen, oprollen en neerlaten, op elk gewenst moment en vanaf elke plek – zelfs als je niet thuis bent.

Silhouette Shades Op Maat Wtqf0Li.062Ad945.Fill 1500X938 1

BRON: LUXAFLEX NL