Merken
Bij Woonpunt Interieurs Zeist zijn er diverse merken te vinden. O.a. merken als Leolux, Pode, Artifort, Artisan, Interstar, Harvink, Castelijn, Dutch Originals, Thonet, Occhio, Foscarini, Artemide, Baltensweiler, Brand van Egmond

Trend
Woonpunt blijft altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op interieurgebied en kopen de laatste collecties in. Onze interieurs zijn tijdloos, maar wel met een twist. We hebben nét even een andere collectie dan de meeste woonwinkels.

Afbeelding 1
Afbeelding 3

Focus
Ontzorgen wordt steeds belangrijker. Meedenken, het juiste advies geven en het vinden van balans tussen de merken zijn belangrijk. Wij nemen de tijd voor advies, waardoor het product ook echt bij de klant past.

 

Kleur & licht
Wij merken dat bepaalde kleuren een goed gevoel geven en zorgen voor een extra dimensie. Momenteel zijn warmere kleuren in opkomst, zoals terra, zand en bruintinten. Maar ook groen en mosterd worden nog veel gebruikt.

Lichtbeleving is belangrijker dan ooit door de sterke ontwikkeling van led. Wij hebben prachtige armaturen, waarbij je met de hand de lichtintensiteit en zelfs de lichtkleur aanpassen. Heel fijn bij de overgang van werken aan de eettafel naar een etentje.

 

Duurzaamheid
Dat is een belangrijk thema geworden. Onze leveranciers hebben keurmerken die de duurzaamheid garanderen. Daarbij gaan onze producten lang mee en blijven ze lang mooi.

Tijdgeest van tegenwoordig
Er wordt nog steeds veel thuis gewerkt, daarom hebben wij lekkere werkplekken en goed zittende stoelen om een prachtige thuiswerkplek te maken in de woonkamer. Ook is de tijd vrijer, er zijn minder regels voor het interieur. Zo kan een interieur alle kanten op. 

 

‘De tijd is vrijer, er zijn minder regels voor het interieur’
Yofa van der Sloot van Woonpunt Interieurs in Zeist

Afbeelding 2