Nieuw van De Ploeg: Calm, Fade & Ocean

We hebben prachtige nieuwe stoffen van De Ploeg binnen. Calm, Fade & Ocean hebben ieder iets unieks te bieden!

Calm en Fade

Binnen onze De Ploeg collectie nemen Calm en Fade een bijzondere plaats in, doordat deze stoffen een akoestische werking hebben. Het is voor het eerst dat we stoffen in de collectie hebben die zowel geluiddempend als transparant zijn. 

We zijn op zoek naar rust en een plek om te kunnen reflecteren, omdat het dagelijkse leven vol drukte zit. Een akoestisch gordijn is daar een antwoord op. Ze dragen met hun temperende effecten bij aan het comfort van de ruimte, wat zorgt voor meer ontspanning in huis. 

Calm en Fade zijn bijzonder doordat het materiaal licht en luchtig oogt, maar toch geluid absorbeert. Dat komt door de ingenieuze toepassing van het garen. Door de bijzondere structuur van het garen worden geluidsgolven verstrooid en afgezwakt.

0100740000 Calm 00 Room
A7Ca0Aae5243Cf3E0E49342Ff0Dabb3A9Ef65440

Ocean

Ocean heeft een verhaal te vertellen. Een stof gemaakt van afval. De Ploeg zijn stoffen zijn gemaakt om bij te dragen aan een goede leefomgeving. Esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand. In antwoord op de toenemende vraag naar duurzame producten is Ocean, de circulaire gordijnstof ontstaan. Gemaakt met aangespoeld plastic. 

De natuurlijke, aardse uitstraling van het materiaal maakt het moeilijk te geloven dat er plastic flessen, tassen en visnetten in verwerkt zijn. Dat plastic haast niet vergaat wordt nu van nadeel tot voordeel: het maakt SEA onverslijtbaar en duurzaam. En éxtra mooi meegenomen: met dit grensverleggende hergebruik helpt De Ploeg wereldwijd stranden schoon te houden en grondstoffen te besparen.